vineri, 18 decembrie 2009

Nu mai este mult si vine Craciunul. Cum ne pregatim?

In afara de mancare si curatenie iata cateva lucruri pe care le puteti face cu copilul vostru. Felicitari pentru bunici, prieteni si cei dragi noua Aveti nevoie de carton albastru si alb, foarfeca, acuarele, pensula, o fotografie si multa rabdare. Desenati niste fulgi de zapada sau scoateti la imprimanta acesti fulgi dupa care ii decupati. Pe cartonul albastrul indoit ca o felicitare lipiti o poza dupa care fulgul de zapada. Pictati mici fulgi de zapada pe toata felicitarea. E o felicitare de efect care va fi foarte apreciata.
O coronita de agatat pe usa
Pe o teava de cupru de aproximativ 8 mm sau chiar pe o sarma mai groasa puneti crengute de brad de jur imprejur pe care le prindeti cu ajutorul unei sarme. Cand e gata coronita o impodobiti cu conuri de brad, globulete, fundite si ce mai vreti voi.
O decoratiune de efect pentru masa de Craciun
Pe niste inele sau sarma mai groasa micute se face o coronita mica. In mijloc sau de o margine se prinde o lumnare. Locul ramas gol, in interior, se umple cu crengute de brad. Se poate adauga un con, un globulet, o fundita sau ce doriti voi. Se pune pe masa sau unde vreti voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu